Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

PRINCE2 kursus

PRINCE2 står for PRojects IN Controlled Environments version 2. PRINCE2 er en projektstyringsmetode, som giver en klart defineret ramme til håndtering af projekter. PRINCE2 beskriver fremgangsmåder til at koordinere mennesker og aktiviteter i et projekt. En PRINCE2 projektlederuddannelse kan give dig de rette værktøjer til at lede alle former for projekter.

Søger du en PRINCE2 projektlederuddannelse, så kan du her på denne side finde en samling af denne uddannelse fra en række forskellige udbydere rundt om i Danmark. PRINCE2 projektledelse er et meget populært og anerkendt projektledelsesværktøj, som anvendes i mange organisationer.

Hvad er PRINCE2?

PRINCE2 er blevet den mest populære projektlederuddannelse i Danmark. PRINCE2 er anerkendt internationalt og anvendes i mange virksomheder og flere steder i den offentlige sektor. Det er derfor ikke blot en certificering som du vil kunne bruge i dit nuværende job, men også noget som du ville kunne tage med dig, hvis du søger videre til nye udfordringer på et senere tidspunkt. En PRINCE2 certificering er kompetencegivende og dermed får du sat gang, ikke kun i din personlige udvikling, men også i din professionelle udvikling.

En PRINCE2 certificering giver dig håndgribelige værktøjer til dit arbejde som projektleder. Forløbet giver dig indsigt i en lang række områder, og stærke ledelsesværktøjer samt kompetencer i at skabe overblik i pressede situationer.

Oprindeligt blev PRINCE2 udviklet som projektstyringsredskab i den offentlige sektor i England.

Hvad skal jeg vælge, PRINCE2 Foundation certificering eller PRINCE2 Practitioner certificering?

Der er to officielle betegnelser for cerfitiferinger, som du kan få inden for denne godkendte projektlederuddannelse: PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner.

PRINCE2 Foundation er begynderkursus, for ansatte der blot har brug for at lære det grundlæggende og ikke gå i dybden med alle områder og teori. Det er dette kursus du skal starte med, såfremt du ikke allerede besidder denne certificering.

Practitioner er den højeste certificering du kan opnå inden for PRINCE2. Den er egnet til dig som til daglig er projektleder eller har ansvar for projektledelse. Forløbet giver dig de nyeste redskaber til at udvikle dig som projektleder og skabe de bedste forudsætninger for dit team og jeres projektforløb.

I metoden er hver proces angivet med centrale input og output, og med specifikke mål og aktiviteter, der skal udføres, hvilket giver en automatisk kontrol af eventuelle afvigelser fra projektplanen.

Leder du efter MSP i stedet?

PRINCE2 kursus online

Der findes PRINCE2 kurser som er udbudt som almindelige åbne kurser, hvor du blot tilmelder dig, alt efter hvornår der passer dig. Så er der også den mulighed, at du tager et PRINCE2 kursus som E-learning, hvor du kan følge undervisningen hjemmefra eller på jobbet. Dette giver dig det samme høje faglige niveau, med en stor fleksibilitet. På den måde kan du fortsætte med dit arbejde på fuld tid, og samtidig få tilegne dig nye kompetencer med eksempelvis en PRINCE2 certificering.

En anden mulighed som kan være attraktiv, hvis I er flere medarbejdere i samme virksomhed, som gerne vil uddannnelse i PRINCE2 certificering, så kan I vælge at få denne uddannelse som et firmakursus.

Se fjernundervisningskurser her

Hvordan gør PRINCE2 en forskel? En PRINCE2 certificering er mere end bare et akademisk merit. Det er et sæt værktøjer, der giver dig mulighed for at navigere gennem projektledelseslandskabet med tillid og effektivitet. Ved at implementere PRINCE2-metoden i dine projekter får du ikke kun et system til styring af processer, men også til at adressere risici og udfordringer på en struktureret måde.

Projektledere, der har gennemgået en PRINCE2-certificering, skaber ikke blot resultater, men de skaber dem også inden for den forventede tidsramme og budgetter. De er i stand til at håndtere selv de mest komplekse projekter med sikkerhed og kompetence.

Hvordan hjælper PRINCE2 Foundation og Practitioner dig? PRINCE2 Foundation-certificeringen er dit første skridt ind i verdenen af ​​PRINCE2. Det giver dig en solid forståelse af metoden, terminologien og de grundlæggende principper. Dette kursus er ideelt for dem, der ønsker at få et overblik over PRINCE2 uden at fordybe sig alt for meget i detaljerne.

Når du har etableret et solidt fundament med Foundation-certificeringen, er næste skridt at dykke dybere med en Practitioner-certificering. Dette avancerede kursus giver dig mulighed for at anvende PRINCE2-principperne i praktiske scenarier. Du lærer ikke kun teorien bag metoden, men også hvordan du implementerer den i virkelige projekter.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen