Viser 1-10 af 10
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10

Står du i øjeblikket uden for jobmarkedet? Drømmer du om en karriere inden for service branchen? 

- Tag en 6 ugers jobrettet uddannelse inden for service! 

Med et service kursus for ledige har du mulighed for at udvikle dine evner og din viden inden for service, så du er bedre klædt på til din fremtidige karriere i servicefaget.

6 ugers jobrettet uddannelse inden for service kan fokusere på f.eks. detailhandlen, eller turistbranchen, hvor du vil opnå viden inden for, hvordan du yder god kundeservice og styrker dine kommunikative evner.

Vi håber du finder et kursus, der passer til netop dine behov således du får styrket dit CV til din jobsøgning inden for service branchen! 

Service

Hvornår har man ret til en 6 ugers jobrettet uddannelse?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på jobmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse kan du opnå efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger et 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan hjælpe dig frem til dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle specifikke regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus afholdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret så er standart reference perioden på 9 måneder. 

Karrieremuligheder inden for service branchen 

Servicebranchen er et enormt vidtstrakt begreb, dog med det til fælles, at det består i virksomheder, der ønsker at levere ydelser og tjenester til forbrugermarkedet. Derfor kan du som servicemedarbejder også komme i arbejde i mange forskellige brancher inden for selve servicebranchen. 

Du kan varetage stillinger som f.eks. frontmedarbejder, rengøringsmedarbejder, kundeservicemedarbejder, salgs - og butiksassistent og receptionist. 

Som en del af servicebranchen vil du komme til at varetage vigtige arbejdsopgaver og du bliver en del af et enormt vigtigt erhverv i Danmark!

Hvor kan man tage et 6 ugers jobrettet kurser inden for servicebranchen?

Ønsker du at styrke dine kompetencer inden for service, og tage et jobrettet kursus inden for faget, så har du mulighed for at gøre dette forskellige steder i landet. 

Du kan tage et kursus til frontmedarbejder i følgende byer: 

  • Aalborg 
  • Fredericia
  • Kolding 
  • Aabenraa
  • Odense

Derudover kan du også tage et 6 ugers jobrettet kursus til rengøringsmedarbejder. Dette kan du gøre i København og Søborg. 

Hos Kurserforledige.com ønsker vi dig held og lykke med din jobsøgning! 

Er du allerede i arbejde og ønsker mere viden inden for faget? Find et kursus inden for service for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste