Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

Drømmer du om at arbejde med mennesker?  

- styrk dine chancer for at komme tilbage på arbejdsmarkedet med et 6 ugers selvvalgt kursus inden for social og sundhed! 

Sagsbehandling og offentlig administration

Har du en baggrund som sociale rådgiver eller har du arbejdet med administration og sagsbehandling? Opfrisk dine kompetencer eller udvikl nye med vores kursusudbydere. Med en opdateret viden og kendskab til administrationsgange, sagsbehandling og regler for offentlig støtte, kan du varetage jobs som f.eks. konsulent, social rådgiver, osv.

Forebyggelse, sundhed og ernæring

Vi har også kursusudbydere, der tilbyder kurser indenfor forskellige sundhedsemner. Med et kendskab til diverse sundhedsemner om områder, kan du styrke din profil og mulighed for at varetage job, som f.eks. sygeplejerske, jordmorder, sundhedskonsulent ved private eller offentlige organisationer, sikkerhedsrepræsentant, etc.

sundhed

Hvad er en 6 ugers jobrettet uddannelse?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen, tilbage ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om enten du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Karrieremuligheder

Der er inden for social og sundhedsbranchen rigtig gode karrieremulighed. Når du uddanner dig i feltet er du stort set sikret et job, da din faglighed og dine kompetencer er enormt eftertragtede. 

Du kan komme i arbejde både i den offentlige såvel som den private sektor og det vil typisk være på sygehuse, sundhedscentre, psykiatrien eller i plejeområdet. 

Du har endvidere også mulighed for at videreuddanne dig inden for området til f.eks. social rådgiver, sygeplejerske eller jordemoder. Desuden kan du også styrke dine kompetencer i branchen med diverse kurser inden for specifikke områder.

Hvor kan man tage et 6 ugers jobrettet kurser inden for social og sundhed? 

Alle de udbudte jobrettede uddannelser inden for social og sundhed er med fysisk fremmøde, årsagen til dette er at uddannelser inden for området også er meget praktiske. Du kan tage en jobrettet uddannelse i social og sundhed forskellige steder rundt omkring i Danmark, blandt andet i: 

  • Roskilde 
  • København 
  • Odense
  • Køge
  • Hillerød 
  • Herlev
  • Aalborg 

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit 6 ugers selvvalgte kursus indenfor social og sundhed!

Er du allerede i arbejde? Find et kursus for erhvervsaktive / sundhedsprofessionelle på finduddannelse.dk

Ønskeliste