Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Brænder du for grafisk design og web?

Styrk dine kompetencer med et 6 ugers jobrettet kursus i Adobe og vend stærkt tilbage til arbejdsmarkedet

Uanset om du er uddannet grafiker eller arkitekt, eller kun har begrænset erfaring med grafik og design, kan du være sikker på, at du får opdateret viden og brugbare redskaber til at styrke dit CV.

Adobe

Adobe er et softwarefirma, der udvikler programmer til grafik og design af trykte materialer. Adobe har siden 2005 ejet Macromedia, som blandt andet har udviklet Flash- teknologien, der bruges til at skabe dynamiske og interaktive animationer. Blandt andre Adobe-produkter er Photoshop, PageMaker, InDesign, Illustrator og Adobe LiveMotion.

Med et kursus i Adobe kan du varetage forskellige jobs, eksempelvis som grafisk designer, marketingsmedarbejder, eller multimediegrafiker, osv.

  • Adobe Creative Cloud - Adobe Creative Cloud er en samling af kreative værktøjer, som inkluderer programmet Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, Premiere Pro, og mange andre. Disse programmer bruges til billedbehandling, videoredigering, grafisk design, webudvikling og meget mere
  • Adobe Experience Cloud - Adobe Experience Cloud er en samling af softwareapplikationer, der hjælper virksomheder med at levere personaliserede oplevelser til deres kunder på tværs af forskellige digitale platforme. Dette inkluderer applikationer som Adobe Campaign, Adobe Analytics og Adobe Target
  • Adobe Document Cloud - Adobe Document Cloud er en platform, der giver brugere mulighed for at oprette, redigere, dele og underskrive dokumenter elektronisk. Dette inkluderer applikationer som Adobe Acrobat DC og Adobe Sign

Adobe har også en række andre produkter og tjenester, herunder Adobe Stock, der giver brugerne adgang til millioner af royaltyfri billeder, videoer og grafik, og Adobe Fonts, som tilbyder et stort udvalg af skrifttyper, der kan bruges i dine designprojekter.

Adobe

Hvad indebærer et Adobe kursus?

Et kursus i Adobe kan dække en række forskellige programmer og værktøjer fra Adobe Systems. Der er mange forskellige Adobe-programmer, som kan være inkluderet i et Adobe kursus, og indholdet i kurset vil afhænge af hvilke programmer der er inkluderet.

Nogle af de Adobe-programmer, der ofte er inkluderet i et kursus, er:

  • Adobe Photoshop: Et billedbehandlingsværktøj, der bruges til at oprette og redigere digitale billeder og grafik.

  • Adobe Illustrator: En vektorbaseret tegningssoftware, der bruges til at oprette grafiske designs, illustrationer og logoer.

  • Adobe InDesign: Et desktop publishing-værktøj, der bruges til at oprette layout til trykte medier såsom bøger, tidsskrifter og brochurer.

  • Adobe Premiere Pro: Et videoredigeringsprogram, der bruges til at oprette og redigere professionelle videoer.

  • Adobe After Effects: Et softwareprogram, der bruges til at oprette specialeffekter og animationer til film, tv og online videoer.

Kurset kan indeholde træning i grundlæggende funktioner og værktøjer i de Adobe-programmer, der er inkluderet, samt mere avancerede teknikker og funktioner. Kurset kan også dække designprincipper og best practices for brug af Adobe-programmer til at oprette professionelt udseende grafik, design og videoer.

Jobmuligheder

Der er mange jobmuligheder inden for design, marketing, og teknologi, hvor et kursus i Adobe kan være en fordel. Nogle af de mest almindelige jobmuligheder inkluderer:

  • Grafisk designer - Som en grafisk designer vil du bruge Adobe-software til at oprette alt fra websteder, logoer, brochurer, og andre former for grafisk materiale. Kendskab til Adobe-software er ofte en forudsætning for at kunne få job som grafisk designer.
  • Webdesigner - Som en webdesigner vil du bruge Adobe-software som Photoshop og Illustrator til at oprette brugergrænseflader, logoer, ikoner og andet grafisk materiale til websteder. Adobe Dreamweaver kan også bruges til at oprette og styre websteder.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Hos kurserforledige.com ønsker vi dig held og lykke med at finde et jobrettet kursus, der hjælper dig tilbage på job!

Er du allerede i arbejde? Find Adobe kurser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk. 

Ønskeliste
Relaterede kategorier